Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir i millorar els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra Política de Cookies.

Avís legal
La teva identitat i la teva privacitat són importants per a nosaltres. Amb aquest apartat del web volem complir amb la llei i oferir garanties sobre la teva privacitat i com es van a tractar totes les teves dades.

Tant les dades que ens facilitis a través d'aquesta pàgina web com al centre Litten, seran emmagatzemats per motius que expliquem a continuació, però pots recórrer a nosaltres per modificar-les o que deixem de emmagatzemar-los.

Hem actualitzat la política de protecció de dades d'acord amb la llei RGPD i si fem servir les teves dades per enviar-te informació sobre serveis i tallers del centre és perquè així ens ho has fet saber de manera escrita o mitjançant el formulari online.

Raó Social:

BIEL-PRN GROUP SL

CIF: B66861154

Domicili social:

Carretera Ametlla, 18

La Garriga 08530

hola@litten.es

Per a què necessitem les teves dades?

La informació que ens facilitis serà utilitzada amb l'única finalitat de respondre a les preguntes i consultes rebudes a través dels formularis de contacte en el lloc web o per correu electrònic. A més d'establir una vinculació comercial segura si adquireixes algun dels nostres serveis de formació, assessoria o productes. Recollim les teves dades, a través de formularis en línia o mitjançant el formulari a paper al centre. Aquestes dades, generalment seran: nom, cognoms, telèfon i/o correu electrònic. Quan contractis algun dels nostres serveis o productes és possible que et demanem més dades per entendre les teves necessitats i poder realitzar les factures necessàries.

En cap cas aquesta web o aquest centre cedirà les dades personals dels seus usuaris a tercers.

No cal que facilitis cap dada de caràcter personal per a la navegació per aquest web.

Quan podem tractar les teves dades?

La base legal per poder tractar les teves dades és: EL CONSENTIMENT. No t’escriurem correus si no has demanat informació, ni has volgut subscriure’t al newsletter, així com tampoc t’escriurem de manera directa per les xarxes socials relacionades amb Litten sense que ho hagis sol·licitat. Les teves dades no seran en cap cas publicades i les farem servir només per a enviar-te informació en la qual hagis mostrat interès.

Pots modificar o cancel·lar les teves dades?

Per descomptat, en qualsevol moment. Són les dades, per tant tens dret a accedir-hi, així com a demanar-nos la rectificació de les dades que siguin errònies o sol·licitar que ja no les emmagatzemem si el motiu de la recopilació dels mateixos ha acabat. Si tens dubtes de si en algun moment hem emmagatzemat alguna dada teva, tens dret a obtenir confirmació per part nostra.

Així que si ens ho demanes, deixarem de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Podràs exercir materialment els teus drets per correu electrònic a: hola@litten.es

Com hem aconseguit les teves dades?

Les obtenim a través de formularis físics o en paper en comprar un servei o en sol·licitar informació. Sempre autoritzes a que tractem i emmagatzemem les dades abans de facilitar-les. Gràcies per la confiança dipositada.

Comunicació Comercial

D'acord amb la LSSICE, no farem SPAM. Pel que no et farem arribar emails comercials si tu no ho has autoritzat prèviament a través dels formularis esmentats prèviament.

Les teves obligacions amb les dades facilitades

La nostra major obligació per tu i les teves dades és emmagatzemar-les de manera segura i no fer un ús indegut, de la mateixa manera has de garantir-nos que les dades personals que ens facilites a través dels diferents formularis són reals i si aquestes canvien has de fer-nos-ho saber per modificar-les . És important que tota la informació correspongui amb la situació real.

 Quant de temps els emmagatzemarem?

Emmagatzemarem les teves dades mentre siguis el nostre client i si deixes de ser-ho els mantindrem durant un període de 3 anys, únicament perquè no hagis de tornar a facilitar-nos les dades de nou. De nou, pots decidir que deixem de mantenir-los en qualsevol moment després de finalitzar un servei.

Modificacions

Ens reservem el dret a modificar aquesta política, entre altres coses, per adaptar-nos als canvis legals que succeeixin i per optimitzar l'aplicació de la mateixa en l'àmbit comercial. Això si, si aquests canvien, t’informarem en tot moment per seguir comptant amb el teu consentiment.

Voleu conèixer el projecte?

Contacta amb nosaltres i us explicarem tot el que necessiteu!