Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir i millorar els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra Política de Cookies.

Curs de Massatge Infantil
11 de gener 2018

Connecta amb el teu nadó a través del llenguatge de la pell

Aprèn tècniques bàsiques de massatge infantil per estimular els seus sentits.

Els primers anys de vida són vitals pel desenvolupament de l’ésser humà. Quan neix, el nadó utilitza els seus sentits com a vehicle per connectar-se amb al món i amb les persones que l’envolten.

L’estimulació de tots els sentits és molt important, ja que cada vegada que un bebè utilitza aquests es crea una connexió neuronal i d’aquestes connexions dependrà la manera en que els infants pensen, senten, es comporten i aprenen.

Des de Litten volem contribuir a que es donin aquestes experiències sensorials i volem fer incís en el llenguatge de la pell, el tacte, que és el primer sentit que es desenvolupa dins la vida intrauterina.

El massatge infantil esdevé una de les experiències més beneficioses per estimular a l’infant. A més de propiciar aquestes connexions neuronals, té múltiples beneficis tant pel bebè com pels pares.

Us convidem a viure aquesta experiència amb nosaltres. Us hi animeu?

Properament Curs de Massatge infantil per a famílies amb nadons de 0 a 12 mesos a Litten, estigueu atents!

Voleu conèixer el projecte?

Contacta amb nosaltres i us explicarem tot el que necessiteu!