Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir i millorar els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra Política de Cookies.

grup de criança
07 de febrer 2020

INICIEM EL GRUP DE CRIANZA

Iniciem el grup de criança, ho tenim tot preparat... ¿T'ho perdràs?

TORNEM A ENGEGAR EL GRUP DE CRIANÇA

QUÈ ENTENEM NOSALTRES PER GRUP DE CRIANÇA

Estem molt contents de anunciar-vos que aquest mes de febrer tornem a engegar el grup de Criança per famílies amb nadons. Des de l’inici del projecte, a Litten hem apostat per crear un espai on les famílies que ho desitgeu, pugueu reunir-vos i acompanyar-vos en la vostra maternitat i paternitat.

La nostra raó principal per crear aquest grup, ha estat l’amor que sentim als infants en aquesta primera etapa i el respecte per la criança, estat d’enorme valentia.

Els grups estan pensats per a vosaltres, per les mares i els pares que teniu fills en edat de primera infància i que teniu ganes de compartir, d’escoltar, de  desfogar-vos, de parlar, d’aprendre però sobre tot sobre tot de gaudir de la maternitat i paternitat d’una manera relaxada i propera.


ELS NOSTRES PROPÒSITS

Aquest grup pretén ser una font d’alliberament, ja que compartirem allò que ens està passant o que ens amoïna amb famílies que segurament es troben en una mateixa situació.

Volem rescatar el concepte de TRIBU que poc a poc s’ha anat perdent, i que és tant necessari per sentir-nos acompanyats davant aquest procés tant desconegut. Compartir ens fa poderosos!

Ens agradaria que fos un espai on ens sentim reconfortades i empoderades per les experiències alienes, ja que segurament, seran molt semblants a les nostres i ens podran ajudar a gestionar millor tot aquest procés que esdevé tant emocional.

L’aprenentatge estarà latent durant totes les sessions. Compartir vivències i explicar-les mitjançant la conversa és tot un procés d'aprenentatge tant per qui ho explica com per qui  rep la informació.

Sovint família, amics, companys i societat ens suggereixen com hem de fer les coses i la resposta només la tenim nosaltres. Ens agradaria acompanyar-vos en la escolta activa, i en la mirada cap al el vostre entorn, que aprenguem a discriminar i que escoltem la nostra veu interior.


PROPOSTES

Al grup proposarem espais i materials adients a l'edat dels infants, als seus interessos i necessitats.

Podreu preguntar, qüestionar i demanar assessorament sobre  temes interessants per a vosaltres.

Valorarem sempre els interessos i les inquietuds de les famílies tractant temes com el  moviment lliure, metodologies, criança, son, alletament, embaràs o alimentació entre d'altres,  donant com a suport articles o escrits fets pel nostre equip.

 

ELS NOSTRES 4 PUNTS BÀSICS:

PROXIMITAT: Apostem pel no prejudici per l'acompanyament i pel respecte a qualsevol tipus de criança i creença

DIVERSITAT: Creiem en la diversitat com a font d'aprenentatge. Volem créixer amb les vostres experiències

EMPODERAMENT: Recolzem la idea de dona empoderada, capaç, autosuficient, i ésser poderós

APERTURA: Volem poder parlar de tot, sense tabús, sense pors i sense complexes respectant els límits de cadascú dels membres del grup.


US OFERIM

Cedirem aquest espai, els materials i estareu acompanyats per l'Arantxa , Tei, Mestra d'educació infantil, Educadora de Massatge infantil i Portanadons, formada en pedagogies Montessori i Pikler i Assessora d'espais de joc i materials. També gestiona un compte educatiu d'instagram amb propostes creatives per a petits d'entre 2-6 anys amb el nom de Petjades.

Ella us acollirà, acompanyarà, us donarà recursos en relació a l’edat dels vostres infants i farà petites propostes pedagògiques que facilitaran l’autonomia i l’aprenentatge als vostres fills i filles.

Volem ser-hi i només falteu vosaltres...

Us animeu?

Voleu conèixer el projecte?

Contacta amb nosaltres i us explicarem tot el que necessiteu!