Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir i millorar els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra Política de Cookies.

06 de març 2020

NOVA AVENTURA

NOVA AVENTURA PEL PROPER CURS!

NOVA AVENTURA PEL PROPER CURS!

Les professionals que formem part de Litten sempre hem cregut en el fet de posar en valor totes aquelles qüestions que per nosaltres son importants alhora de duu a terme la nostra feina.

Estem en continua observació referent a tot allò que succeeix al nostre voltant i sovint fem l’exercici d’analitzar les nostres accions, els nostres punts forts i els nostres punts febles sense perdre de vista la identitat que defineix el nostre projecte.

Tal i com hem anunciat per xarxes, aquest proper curs 2020-21 acollirem a infants a partir de l’any no caminants. Aquest fet ha estat consensuat, observat i valorat per tot l’equip, prenent consciència que existeix una necessitat específica i a més, ens arriba com a demanda de moltes famílies.

Escoltar-vos i valorar les vostres inquietuds és per nosaltres prioritari i creiem en un projecte compartit i validat per tota la comunitat que en formeu o que voleu formar part.

Aquest canvi el farem amb molt d’amor i delicadesa, respectant el moment evolutiu de cada infant i possibilitant els espais i materials necessaris per tal es pugui duu a terme de la millor manera possible.

Estem preparades i amb moltes ganes de rebre als infants, per nosaltres serà un canvi molt bonic i important en quant a la logística però estem encantades de poder oferir-vos-ho.

Ens venia de gust compartir aquests pensaments i aquestes reflexions amb vosaltres.

Gràcies per la confiança!

 

Som-hi!

L’equip de Litten

 

 

Voleu conèixer el projecte?

Contacta amb nosaltres i us explicarem tot el que necessiteu!