Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir i millorar els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra Política de Cookies.

03 d’abril 2020

CONFINAMENT

Dies de confinament

Com pot canviar la nostra situació personal d’un dia per l’altre...

Aquest confinament esdevindrà un abans i un després a la realitat de molts de nosaltres, d’això n’estem segures, però volem pensar que també ens farà més fortes, més sensibles i més sensibilitzades amb totes de  les realitats que ens envolten.

Perquè al final, uns depenem dels altres, i amb aquesta situació es fa latent que com a éssers humans, tenim necessitat d’estar, de tocar, de sentir, d’enyorar i de conviure en societat.

L’equip de Litten no deixem d’estar connectades durant aquests dies de confinament. Pensem molt amb els infants, com deuen estar transitant aquest període, i tenim ganes d’abraçar-los i de dir que tot anirà bé. Sabem que ells estan bé i son feliços perquè no hi ha lloc millor per ser i estar que a casa i amb la família. Tot i que segur tenen moments difícils, sabem que el millor remei son les abraçades i els petons que de ben segur deuen estar plens.

Les membres de l’equip, ens escrivim, ens donem forces i ens coordinem per tal el projecte no perdi la nostra essència.

I d’aquesta essència també formeu part vosaltres, famílies. Perquè estem segures de que ens estem acompanyant mútuament per alguna raó i això ens omple d’amor i ens dona molta força per seguir endavant.

Volíem agrair-vos la confiança que heu dipositat amb nosaltres com a equip, ara més que mai, sabem la qualitat humana que teniu i volem estar a l’alçada de les circumstàncies.

Us trobem molt a faltar i tornarem amb més força que mai.

 

Us enviem una abraçada enorme i esperem poder retrobar-nos el més aviat possible.

 

L’equip de Litten

Voleu conèixer el projecte?

Contacta amb nosaltres i us explicarem tot el que necessiteu!