Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir i millorar els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra Política de Cookies.

04 de maig 2020

INSCRIPCIONS

INICIEM INSCRIPCIONS

Diumenge passat va ser un dia especial, els infants van poder sortir per primera vegada, després de molts dies a casa. Això és molt positiu, i ens dóna molta força per seguir endavant, per pensar en els nostres petits i per treballar de valent per tal que al Setembre l’Espai Infantil pugui estar ple de la seva energia i de la seva presència.

Com sabeu, aquest curs hem encetat el projecte de l’Espai Familiar (planta de dalt) amb moltes ganes i moltes propostes per a les famílies. També seguim treballant en ell per tal de poder acollir-vos també de cara al Setembre.

Ens agradaria explicar-vos el protocol que farem servir per cada un dels projectes i així teniu una mica més d’informació.

Pel que fa a L’ESPAI INFANTIL, El dia 4 de Maig iniciem les nostres INSCRIPICIONS.

Com ho fem? Basant-nos en un dels nostres valors, que és una acollida propera i personalitzada i adaptant-nos a la situació en la que vivim, convocarem a les famílies interessades per fer una reunió via telemàtica.  Podreu parlar amb la Sònia, persona de referència a l’Espai Infantil, i ella us informarà de còm treballem, la nostra filosofía, el procés d’adaptació, horaris, els espais de Litten, materials, hàbits i aspectes importants. Podreu parlar tranquil·lament amb ella i explicar-li les vostres inquietuds i necessitats.

Un cop hagueu fet aquesta trobada virtual, rebreu un mail amb informació necessària sobre l’espai, places disponibles, quotes i mètode d’inscripció. En el cas que estigueu interessats en continuar amb el procés i confirmeu, la vostra plaça quedarà bloquejada i estarem desitjant poder acollir-vos tal i com us mereixeu. Per últim, i en el moment en el que el confinament finalitzi, ens posarem en contacte amb vosaltres per poder trobar-nos a l’espai físicament.

Podeu contactar amb nosaltres via telefònica  628372211 o via mail hola@litten.es

També us convidem a visitar la  nostra web www.litten.es

Us atendrem encantades!

Pel que fa a L’ESPAI FAMILIAR, iniciem també les inscripcions el Dilluns 4 de Maig oferint abonaments pensats en poder cobrir les necessitats de totes les famílies.

Com ho fem? Amb un ventall de propostes com: Grups de Criança, Grups de Joc, Cicle de Tallers, Cursos, Xerrades i Esmorzars amb professionals, entre d’altres propostes. Com que els grups seran reduïts, si et ressona i et ve de gust unir-te a la tribu, pots contactar amb l’Arantxa, que és la persona que gestiona el projecte i us assessorarà sobre les diferents activitats, horaris i quotes d’abonaments, i així podeu reservar la vostra plaça.

Per contactar amb ella pots fer-ho mitjançant telèfon o Whatsapp al 646280438 o vía mail a hola@litten.es

Us convidem també a visitar la seva web www.arantxamolina.com on també podeu reservar abonament directament des d’allà a l’apartat: ESPAI FAMILIAR

Esperem que tota aquesta informació us arribi com una ventolada d’aire fresc, tenim moltes ganes de tornar i ens posem mans a la feina!

L’equip de Litten 

Voleu conèixer el projecte?

Contacta amb nosaltres i us explicarem tot el que necessiteu!