Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir i millorar els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra Política de Cookies.

15 d’octubre 2020

CONFIDÈNCIES

Ens anem coneixent

Mica en mica, després d'aquestes setmanes d'adaptació, el mes d'octubre el comencem amb molt bon peu!

Els infants que l'any passat ja formaven part d'aquesta família que és Litten, han anat reforçant els vincles que ja tenien assolits entre ells. També, s'han creat de nous amb els infants que ens han començat a acompanyar aquest any. 

Les relacions interpersonals s'estan creant poc a poc; sorgeixen converses i confidències entre ells, noves amistats i a més a més, diferents formes de jugar.

Els infants que han iniciat al Litten aquest any, cada vegada es senten més agust i confiats a l'hora d'acomiadar-se dels pares quan els deixen a l'escola, i també, a l'hora de relacionar-se amb els altres infants. 

Una de les coses que més valorem a l'escola és l'espai que tenim, tant l'espai de dins, com el jardí. A l'interior de l'escola els infants segueixen un ritme tranquil i d'armonia que els permet estar relaxats per detenir-se a mirar contes entre ells, jugar a construccions o bé cantar cançons, com la del Bon dia, per donar la benvinguda al nou dia que comença i saludar a tothom! 

A l'exterior, en canvi, podem gaudir de la naturalesa que ens envolta, veiem quins són els canvis que sorgeixen al jardí segons a l'època de l'any en la que ens trobem, i d'aquesta manera, aprendre sempre amb diversió. A més a més, el jardí ens permet a tots deixar-nos anar d'una manera més lliure.

 

Voleu conèixer el projecte?

Contacta amb nosaltres i us explicarem tot el que necessiteu!