Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir i millorar els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra Política de Cookies.

LIMITS
16 de novembre 2020

LÍMITS

LÍMITS

Els límits  és un tema sempre tant  recurrent com difícil d’abordar al món de l’educació i de la criança.

Tots sabem que són importants i necessaris i que fan que els infants estableixin certs marges d’actuació per tal de caminar i desenvolupar-se d’una manera positiva i sana emocionalment, amb valors,  amb autoestima i seguretat.

Es cert que en ocasions, és difícil establir-los i tenir certa contuïtat, però hem de tenir present que seran una eina molt valuosa per nosaltres, i pels nostres petits. És per aquest motiu que avui, us volem donar unes pautes molt clares i concises per tal que us sigui més fàcil establir aquests límits:

. QUÈ SON ELS LIMITS?

Son línies imaginàries que busquen protegir i cuidar el nostre benestar emocional i la nostra salut mental

. MANUAL BÀSIC PER  APRENDRE  A POSAR LÍMITS

-          Conèixer els teus propis límits ( què permets i què no permets)

-          Fer -los respectar (tingues fermesa al posar-los i fer-los valer) darrera d’ells hi ha la teva creença i el teu pensament. Sigues fidel a tu mateix.

-          Respectar els teus propis desitjos (tingues en compte que posar límits és saludable)

. BENEFICIS DE POSAR LIMITS

-          Confiança

-          Respecte

-          Creixement personal

-          Amor propi

-          Autonomia

-          Seguretat

-          Millora de les habilitats de comunicació


Desde Litten us enviem aquestes quatre ratlles dedicades als "límits i les pautes", fetes amb molt d'amor i sobretot molta cura. Com a professionals, ens agrada anar descobrint noves formacions i anar documentant-nos sovint sobre la disciplina positiva i suau. Actualment estem llegint un llibre que el trobem molt interessant, si més no, seguint una mica la línia que ens ajuda a conèixer més a l'infant i el rol del mestre o educador.. Si voleu més informació, podeu demanar referències a la Maria o a la Sònia. Restem aquí famílies.

Una abraçada

 

Voleu conèixer el projecte?

Contacta amb nosaltres i us explicarem tot el que necessiteu!