Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir i millorar els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra Política de Cookies.

06 d’octubre 2017

Els primers dies de Litten

Nervis, vergonyes, inquietuds, tranquil·litat, calma, amor, confiança, solidaritat, companyia, respecte… això hem ensumat a Litten des de l’inici de curs. Què més podem demanar!

Vetllar per una adaptació amorosa i respectuosa amb els ritmes de cada infant… Aquest era, i és, un dels nostres objectius principals quan vam decidir començar aquest projecte.

Projecte que inclou a les famílies com a part activa en aquest procés i que respecta els ritmes de cadascú per poder decidir lliurement sobre com ha de ser el procés d’adaptació de cada infant a l’espai.

L’adaptació ha estat un procés de vinculació i coneixença entre nens, famílies i educadores. Procés que ha esdevingut molt calmat i natural, ja que des del primer dia hem intentat ser el màxim transparents i respectuoses. Ens hem obert en canal ambdues parts i ens hem donat la oportunitat de conèixer-nos i de conviure cada dia una miqueta més units i en consonància.

Segurament ha estat molt millor del què ens havíem plantejat a l’inici, i és per això que no baixem la guàrdia, però podem dir que estem vivint uns processos d’adaptació molt positius, gairebé sense plors, sense angoixa, sabent que els papes i mames arribaran d’un moment a l’altre, i per la nostra part, sabent que les famílies confien en la nostra tasca com si ens coneguessin des de sempre.

Gràcies per la confiança, pel respecte i per la il·lusió que ens encomaneu, ja que sense la vostra part, la nostra seria impossible.

Ja teniu un trosset del nostre cor amb vosaltres famílies!

L’equip de Litten

Voleu conèixer el projecte?

Contacta amb nosaltres i us explicarem tot el que necessiteu!