Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir i millorar els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra Política de Cookies.

Comencen els Grups de Criança
27 d’octubre 2017

Comencen els nostres Grups de Criança - Fem Tribu?

Els éssers humans tenim la necessitat de viure en societat, conviure i compartir la nostra vida amb els nostres familiars, amics, companys i persones que ens envolten. Aquest fet, per norma general, s’accentua en els moments vitals més importants de la nostra trajectòria i la maternitat per a les dones, i la paternitat pels homes, esdevé un dels moments més especials que un individu pot experimentar.

El fet de ser pares ens aporta una dosi d’alegria immensa per tot el que comporta, conèixer a la persona que més estimaràs mai és un fet molt excitant i estimulant, i gairebé sempre ve acompanyat d’altres moments que no són tant positius: angoixes, pors, contradiccions i una certa inestabilitat tant rutinària com emocional, que desordena la nostra vida diària d’una manera, a vegades, no tant dolça com esperàvem.

Totes aquestes sensacions són generals en tots els éssers humans i com a persones necessitem explicar, compartir, ser escoltats i desfogar-nos per tal de gaudir d’aquest procés d’una manera bonica i natural.

Desde l’inici del projecte, a Litten hem apostat per crear els anomenats  “Grups de Criança”, que tant de moda estan, però que han estat presents des dels inicis de la humanitat tot i que  estructurats de manera diferent depenent de la cultura o època en la que ens trobem. L’objectiu d’aquests grups és donar l’oportunitat de gaudir d’aquest procés de manera compartida i ens ajudin a no trobar-nos sols davant aquests moments.

Els nostres Grups de Criança estan pensats per famílies amb nadons (0-12 mesos), les quals es troben en una situació de novetat, incertesa i alegria immensa; i per famílies amb infants a partir de l’any (1 a 3 anys), etapa en la que segueixen existint inquietuds i angoixes de diferents tipus. Així doncs, us volem acompanyar per gaudir de les vostres experiències, per fer-vos sentir a gust, per aprendre els uns dels altres i en definitiva, per rescatar el concepte de “fer tribu” i poder educar compartint i respectant les diverses, però tant enriquidores, maneres de criar els infants.

Comencem! T’apuntes?

Voleu conèixer el projecte?

Contacta amb nosaltres i us explicarem tot el que necessiteu!