Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir i millorar els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra Política de Cookies.

El Centre

Qui formem Litten


Un equip compromès i involucrat en el projecte, amb experiència i qualificació. La nostra missió és guiar i acompanyar a l’infant en un procés de desenvolupament natural, respectant els seus interessos i moments.


Laia

Tranquil·la i observadora, compromesa i perfeccionista. Apassionada per l’educació, l’aprenentatge i l’evolució humana, em meravello del potencial i grandesa dels infants, de tot el que ens comuniquen mentre aprenen, la seva fluïdesa, la seva llum, la seva intel·ligència. Guia Montessori 0 a 3 anys, Certified Positive Discipline Parent Educator, membre de l'Associació Espanyola i Americana en Disciplina Positiva, Directora escola d'anglès on es fa servir una metodologia d’aprenentatge basada en el procés natural d’adquisició de la llengua materna, Professora de Yoga per a nens i infants, estic contínuament formant-me i aprenent, i així poder compartir-ho, d’una manera holística, natural i respectuosa.

Vero

Il·lusionada i compromesa, extrovertida i comunicativa. De petita era una nena prudent i observadora, imaginant històries on en molts casos feia de mestra, i tant somniar es va convertir en vocació per l'educació, la comunicació i el joc. Crec que una altra educació és possible, al ritme de cada infant, estimulant i potenciadora, acollidora i respectuosa. Pedagoga Social, Coordinadora en una escola d'anglès on es fa servir una metodologia d’aprenentatge basada en el procés natural d’adquisició de la llengua materna i Professora d'anglès. La meva parcel.la és la comunicació. Darrera les xarxes, la pàgina web, sempre mòbil en mà compartint amb vosaltres qui som, què fem i què somniem.

Sònia

Emprenedora, creativa, carinyosa, alegre, respectuosa. Disposada sempre a entendre i a aprendre dels infants i el món que els envolta, a les famílies, el vincle més proper i important per ells. Tècnica en Educació Infantil, amb un gran bagatge i experiència on aprenentatges i formacions no hi han faltat durant tots aquests anys: Formació Sistèmica i Reggio Emilia, entre d'altres. Contenta i il·lusionada per iniciar aquest camí a Litten, poder compartir i enriquir-nos d’aquest espai.

Et presentem l'espai Litten


L’espai acull a infants d’ 1 a 3 anys d’edat i Grup de Criança de 0 a 1 any, oferint un camí que convida a l’exploració, en un món creat especialment per a ells i elles.
Voleu conèixer el projecte?

Contacta amb nosaltres i us explicarem tot el que necessiteu!