Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir i millorar els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra Política de Cookies.

El Centre

Qui formem Litten


Un equip compromès i involucrat en el projecte, amb experiència i qualificació. La nostra missió és guiar i acompanyar a l’infant en un procés de desenvolupament natural, respectant els seus interessos i moments.


Laia - Fundadora

Tranquil·la i observadora, compromesa i perfeccionista. Apassionada per l’educació, l’aprenentatge i l’evolució humana, em meravello del potencial i grandesa dels infants, de tot el que ens comuniquen mentre aprenen, la seva fluïdesa, la seva llum, la seva intel·ligència. Guia Montessori 0 a 3 anys, Certified Positive Discipline Parent Educator, membre de l'Associació Espanyola i Americana en Disciplina Positiva, Franchisee en escola d'anglès on es fa servir una metodologia d’aprenentatge basada en el procés natural d’adquisició de la llengua materna, Professora de Yoga per a nens i infants, estic contínuament formant-me i aprenent, i així poder compartir-ho, d’una manera holística, natural i respectuosa.

Arantxa - Espai Familiar i Comunicació

Empàtica i carinyosa, creativa, dinàmica i observadora. Meravellada de descobrir dia a dia tot allò que ens ensenyen els infants i de poder gaudir de la seva presència tant pura i tant incondicional. Buscadora de projectes educatius basats en el respecte, l’amor, la senzillesa i la innovació. Mare, Mestra d’educació infantil, Assessora bàsica de Porteig i Educadora de Massatge Infantil, formació en Disseny d'espais educatius i gestió d'un Blog personal de propostes creatives. Il·lusionada per deixar-vos un trosset de mi i acompanyar als infants i a les famílies en els processos de criança i educació.

Vero - Backup

Il·lusionada i compromesa, extrovertida i comunicativa. De petita era una nena prudent i observadora, imaginant històries on en molts casos feia de mestra, i tant somniar es va convertir en vocació per l'educació, la comunicació i el joc. Crec que una altra educació és possible, al ritme de cada infant, estimulant i potenciadora, acollidora i respectuosa. Pedagoga Social, Directora en una escola d'anglès on es fa servir una metodologia d’aprenentatge basada en el procés natural d’adquisició de la llengua materna i Professora d'anglès. La meva parcel.la és la comunicació. Darrera les xarxes, la pàgina web, sempre mòbil en mà compartint amb vosaltres qui som, què fem i què somniem.

Sònia - Espai Infantil

Emprenedora, creativa, carinyosa, alegre, respectuosa. Disposada sempre a entendre i a aprendre dels infants i el món que els envolta, a les famílies, el vincle més proper i important per ells. Tècnica en Educació Infantil, amb un gran bagatge i experiència on aprenentatges i formacions no hi han faltat durant tots aquests anys: Formació Sistèmica i Reggio Emilia, entre d'altres. Contenta i il·lusionada per iniciar aquest camí a Litten, poder compartir i enriquir-nos d’aquest espai.

Maria Moreno - Espai Infantil

Apassionada, carinyosa, creativa i extrovertida. M'encanta poder compartir amb els infants tot allò que els hi puc oferir i seguir aprenent dia a dia d'ells en aquest viatge que és la vida. Tècnica en Educació Infantil, graduada en Magisteri d'Educació Infantil i a més a més, disposo del nivell B2 d'anglès. Molt il•lusionada de poder formar part d'aquest projecte a Litten i convidar a les families a que ho facin amb nosaltres.

Maria - Espai Infantil

M'encanten els infants, observar com aprenen amb tanta facilitat i naturalitat em fa molt feliç. Una de les meves altres passions és viatjar. He viscut experiències com Aupair que han sigut meravelloses. Aquesta última experiència la he viscut a Austràlia, on he treballat com a ‘nanny’ i com a ‘Teacher Assistant’ en un Kindergarden. He après moltíssim, i m'ha donat l’energia per començar amb moltes ganes aquesta nova etapa a La Garriga.

Et presentem l'espai Litten


L’espai acull a infants d’ 1 a 3 anys d’edat i Grup de Criança de 0 a 1 any, oferint un camí que convida a l’exploració, en un món creat especialment per a ells i elles.
Voleu conèixer el projecte?

Contacta amb nosaltres i us explicarem tot el que necessiteu!