Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir i millorar els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra Política de Cookies.

Politica de privacitat
En compliment del que s’estableix a l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), Litten l’informa que les dades personals facilitades a Litten per l’usuari, ja sigui a través del lloc Web o de qualsevol altra forma, quedaran incorporades a un fitxer de propietat de BIEL-PRN GROUP, SL que garanteix la seguretat i la confidencialitat d’aquestes dades.


L’usuari pot exercir els drets d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació de les seves dades segons el que s’estableix als articles 15 i 16 de la LOPD. Dirigint la seva sol·licitud per escrit (e-mail) a hola@litten.es


Litten recull les dades de caràcter personal dels usuaris per poder prestar els serveis oferts en el lloc Web, per elaborar perfils dels usuaris amb la intenció de millorar i personalitzar els serveis, i amb finalitats comercials, publicitàries i formatives, així com per dur a terme enquestes. En cas que les dades recollides es volguessin utilitzar per a finalitats diferents a les exposades anteriorment, Litten sol·licitarà el consentiment exprés i per escrit de l’usuari.

Litten ha adoptat mesures tècniques necessàries per garantir la seguretat d’aquestes dades i evitar-ne l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, d’acord amb el que estableix el Reglament de Mesures de Seguretat dels Fitxers Automatitzats que continguin Dades de Caràcter Personal, aprovat pel Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre.


Litten es compromet a guardar secret sobre les dades de caràcter personal facilitades per l’usuari, de manera que, tret que així se li exigeixi legalment, no facilitarà ni cedirà aquesta informació a altres persones sense el consentiment previ i per escrit de l’usuari.

Voleu conèixer el projecte?

Contacta amb nosaltres i us explicarem tot el que necessiteu!