Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir i millorar els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra Política de Cookies.

El Projecte

L'Espai Infantil i Familiar Litten presenta un concepte d'educació propera i acollidora. Inspirant-nos principalment en la criança respectuosa i la disciplina positiva, l'objectiu principal és l'aprenentatge sa i holístic. Oferim un acompanyament i suport als infants i a les famílies.

L'Espai Infantil (1-3 anys)


El nostre objectiu principal és establir un vincle que ens permeti conèixer i acollir a l'infant per a que se senti com a casa i així ajudar-lo a desenvolupar totes les seves capacitats i habilitats de manera autònoma.
 • JOC LLIURE I EXPERIMENTACIÓ

  El Joc lliure i l’adquisició d’hàbits són les bases principals de la nostra pedagogia.

 • COMUNICACIÓ I RESPECTE

  Motivem a la descoberta dels diferents llenguatges. L’artístic és un dels més importants.

 • VIDA PRÀCTICA

  Donem molta importància als hàbits i les rutines ja que entenem que donen molta seguretat als infants i els ajuda a establir un ordre.

 • COM ENS ORGANITZEM

  El nostre rol és acompanyar i donar a conèixer l’ambient de forma respectuosa i afectuosa. Ser un observador conscient de l’infant, de les seves necessitats, capacitats i interessos, oferint-li oportunitats de treball intel·ligent, a través dels materials adequats per al moment de desenvolupament en el que es troba.

metodologia
metodologia
vida pràctica
el rol de l'adult
Vull més informació
tecnica upul

Tècnica UPUL

Com desenvolupem el bilingüisme en els infantsEl mètode UPUL (Una Persona, Una Llengua) va ser el primer sistema que es va reconèixer per al desenvolupament d'habilitats bilingües en bebès.

L'infant aprèn per identificació.

Aquesta tècnica aconsegueix que el cervell diferenciï totalment que hi ha varis idiomes i l'infant utilitzarà en cada situació un, convertint aquest canvi per al cervell de l'infant en una situació lògica i normal.

El desenvolupament del mètode UPUL s'ha portat a llocs on l'infant passa un percentatge important de la seva vida abans dels 4 anys.
Tallers i XerradesOferim un espai d'aprenentatge comunitari en família, on tractem temes d'interès relacionats amb l'Espai Infantil, criança respectuosa, disciplina positiva... Compartim experiències i dinàmiques

tallers xerrades


Voleu conèixer el projecte?

Contacta amb nosaltres i us explicarem tot el que necessiteu!